Triggerme.nl: Persoonlijk online financieel advies

Persbericht - 26 oktober 2011, 21:01

Hypotheken, makelaarskosten en verzekeringen vergelijken wordt veel eenvoudiger. Niet meer afhankelijk van openingstijden van banken en adviesbureaus en niet meer overgeleverd aan de nukken van ongeduldige adviseurs, maar op je gemak zelf de juiste partij met het juiste advies of juiste aanbieding zoeken

Via de website triggerme.nl (http://www.triggerme.nl) kunnen consumenten vanaf nu hun financiële behoefte kenbaar maken en volledig kosteloos hypotheekoffertes, verzekeringen en makelaarskosten met elkaar en de markt vergelijken. Anders  dan bij andere vergelijkingswebsites gaat dat bij triggerme.nl niet aan de hand van gegevens uit een database, maar door middel van gepersonaliseerde  adviezen en aanbiedingen van echte intermediairs en professionele adviseurs die bij ons zijn aangemeld.

Zit er voor de consument een interessante aanbieding of advies bij? Dan kan deze direct zelf contact opnemen met dé adviseur die in zijn persoonlijke situatie de beste oplossing biedt!

Initiatiefnemer Paul Vossen: "Triggerme.nl is al gestart in 2008 met als doel banken te laten bieden op door consumenten aangeboden hypotheken voor aankoop van een woning of voor het oversluiten van de ene dure naar de andere goedkopere bank. Door het DSB debacle, de fusiewoede onder de banken en de crisis, waren banken niet bereid aandacht te besteden aan ons initiatief.  In de tussentijd hebben wij daarom de rollen binnen triggerme.nl aangepast: De consument aan de ene zijde, die gratis zijn financiële verzoek kan plaatsen, en de tussenpersoon - ofwel financieel adviseur - aan de andere zijde die op abonnementbasis zich vrijblijvend kan registeren om de consument te overtuigen van zijn kennis en expertise."

Door middel van deze structuur kan triggerme.nl volledig onafhankelijk opereren en hebben wij geen enkele binding noch belang met de aangemelde financieel adviseur of de consumenten.

Triggerme.nl (http://www.triggerme.nl) start met rubrieken hypotheken en makelaardij. De rubriek verzekeringen zal zo spoedig mogelijk volgen.
Copyright © 2019 Triggerme BV